Prozdrowotne działanie polifenoli z malin
Wysokokaloryczna dieta, składająca się z dużej ilości przetworzonej żywności może prowadzić…
Science SOS – porozmawiajmy o żywności!
Czy nasza dieta może mieć wpływ na zdrowie naszych wnuków? Dlaczego warto sięgać po ryby ze stawów…
V Sympozjum: Perspektywy w ochronie bioróżnorodności
Zapraszamy do uczestnictwa w kolejnej, piątej edycji Sympozjum „Perspektywy w ochronie…
Instytut laureatem rankingu „INNOWACJE 2021”
Instytut wyróżniony w rankingu Polskiego Radia „INNOWACJE 2021” za realizację projektu…
Nowa siedziba Instytutu
Instytut podpisał umowę na budowę swojej nowej siedziby w ramach projektu „Centrum Badań Środowiska i Innowacyjnych…
Nagroda TBR za najlepszą pracę z zakresu biologii rozrodu
Ewelina Goryszewska z Zespołu Mechanizmów Działania Hormonów otrzymała Nagrodę Naukową…
Pożegnanie
Z głębokim żalem żegnamy naszego kolegę i współpracownika Śp. inż. Wojciecha Miszkiewicza…
Nabór na projekty z zakresu prac przedwdrożeniowych
1 marca ruszył nabór na wewnętrzne projekty z zakresu prac przedwdrożeniowych w ramach…