Nowy Impact Factor i CiteScore kwartalnika PJFNS
Miło nam poinformować, że w najnowszym wydaniu Journal Citation Reports kwartalnik Polish Journal of Food and Nutrition Sciences…
Stypendium MNiSW dla wybitnych młodych naukowców
Dr Joanna Fotschki i dr Dorota Boruszewska otrzymały stypendium Ministra Nauki i Szkolnictwa Wyższego…
Polskie Powroty 2020. Edycja COVID-19
Narodowa Agencja Wymiany Akademickiej (NAWA) prowadzi nabór wniosków dla instytucji planujących…
EIT Food „SUDAPS – Support for Dairy Production Sector in RIS Region”
Wsparcie hodowców bydła i producentów mleka w rozwiązywaniu wyzwań, z którymi mierzy się sektor mleczarski…
Wioletta Błaszczak profesorem nauk rolniczych
Mamy zaszczyt powiadomić, że Prezydent Rzeczypospolitej Polskiej, Andrzej Duda, nadał Pani…
#AnnualFoodAgenda w sieci
Budowanie świadomych postaw konsumenckich, poprawa nawyków żywieniowych wśród dzieci i młodzieży…
Granty NCN dla Instytutu
Naukowcy z Instytutu PAN w Olsztynie zdobyli finansowanie na realizację projektów badawczych w ramach konkursów…
Higiena rąk w czasach pandemii
Podstawowym zaleceniem WHO na czas pandemii COVID-19 jest dokładne mycie rąk i ich dezynfekcja…