PAN1

„To już jutro – trendy w żywności i konsumenci nowej generacji”

„Czyste etykiety”, żywność probiotyczna, alternatywne źródła białka, naturalne barwniki i biohacking…

Czytaj więcej



Stypendysta im. Aleksandra von Humboldta w Instytucie

Fundacja na rzecz Nauki Polskiej wyłoniła laureatów najnowszej edycji Polskiego Honorowego Stypendium im. Aleksandra…

Czytaj więcej

Wyróżnienie dla Profesora Amarowicza

Wydawnictwo BMC/Spinger Nature uruchomiło swoje pierwsze czasopismo dotyczące produkcji i przetwórstwa żywności…

Czytaj więcej



Nowe nominacje profesorskie

Prof. Izabela Wocławek-Potocka i Prof. Janina Skipor-Lahuta otrzymały z rąk Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej

Czytaj więcej

PAN1

Development of Scientific Cooperation inReproductive Medicine Research VI

Serdecznie zapraszamy na 6 edycję konferencji Development of Scientific Cooperationin Reproductive Medicine Research …

Czytaj więcej



Grupa badawcza prof. Barbary Gawrońskiej-Kozak nagrodzona Laurem Najlepszym z Najlepszych

W Filharmonii Warmińsko-Mazurskiej im. Feliksa Nowowiejskiego w Olsztynie podczas XVI gali Laur…

Czytaj więcej

PAN1

XVI Konferencja Naukowa Młodych Badaczy

Uprzejmie zapraszamy do wzięcia udziału w XVI Konferencji Naukowej Młodych Badaczy Bezpieczeństwo i jakość żywności

Czytaj więcej



PAN1

„Dzień dobry TVN” w Popielnie

Hodowla i rezerwat koników polskich ze Stacji Badawczej Instytutu PAN w Popielnie…

Czytaj więcej