EIT Food Venture Creation School III
50 studentów i młodych naukowców z całej Europy (w tym z Polski) wzięło udział w warsztatach…
Noc Naukowców z EIT Food
27 listopada już po raz 15. będziemy obchodzić Europejską Noc Naukowców! Z tej okazji badacze…
Mifepriston złudne nadzieje w leczeniu raka
W renomowanym czasopiśmie Cancers (IF 6.126) pracownicy Zespołu Biologii i Patologii Rozrodu…
Prof. Dariusz Skarżyński uhonorowany Medalem Towarzystwa Biologii Rozrodu
Prof. dr hab. Dariusz Skarżyński został uhonorowany Medalem Towarzystwa Biologii Rozrodu
Centrum Badań Środowiska i Innowacyjnych Technologii Żywności dla Jakości Życia
Dyrektor Instytutu Prof. Mariusz K. Piskuła podpisał dzisiaj (29.10 br.) w Urzędzie Marszałkowskim…
Inkubator Innowacyjności 4.0
Od października br. Instytutu rozpoczął realizację programu Inkubator Innowacyjności 4.0. . Projekt będzie realizowany w konsorcjum…
Panorama Nr 2 (12) 2020
Ukazał się najnowszy numer „PANoramy” Oddziału PAN w Olsztynie i w Białymstoku.
Światowy Dzień Żywności z EIT Food [relacja]
W piątek, 16 października, na całym świecie obchodziliśmy Dzień Żywności, aby zwrócić uwagę na problem…