Zdjęcia konfokalne z publikacji dr Pawła Kordowitzkiego wybrane na okładkę prestiżowego czasopisma Aging
Dr n. wet. Paweł Kordowitzki, Dipl. ECAR z Zespołu…
Radiowa Akademia Zdrowego Odżywiania
Co warto jeść i dlaczego? Na to pytanie odpowiedzą naukowcy z Instytutu Rozrodu…
2,5 mln euro dla Instytutu na powołanie Centrum Doskonałości w obszarze nutrigenomiki
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie zdobył 2,5 miliona euro…
Pradawne zboża, rośliny lecznicze i aromatyczne w Polsce – webinar
Czy warto inwestować w uprawy niszowych roślin? Jak wygląda potencjał rozwoju tej branży w Polsce…
„Cudze chwalicie, swoje poznajcie”
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wraz z jednostkami doradztwa rolniczego realizuje kampanię informacyjną…
Kurs MOOC na temat bezpieczeństwa żywności
Opakowania odgrywają kluczową rolę w procesie zachowania bezpieczeństwa żywności…
Publikacja zespołu dr hab. Antonio Galvao w czasopiśmie Cellular Physiology and Biochemistry
Zespół badawczy z Zespołu Immunologii i Patologii Rozrodu kierowany przez dr hab. Antonio Galvao…
Publikacja zespołu Prof. Moniki M. Kaczmarek w FASEB Journal
W FASEB Journal ukazała się praca zespołu kierowanego przez prof. Monikę M. Kaczmarek…