Skip to main content
Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie
  • Strona Główna
  • Aktualności
  • Kontakt
  •  EN
  • Instytut
    • Pomoc dla Ukrainy
    • Informacje ogólne
    • Interdyscyplinarna Szkoła Doktorska
    • Studia doktoranckie
    • Kariera
    • HR Excellence in Research
    • Postępowania awansowe
    • Materiały promocyjne
  • Działalność naukowa
    • Zakłady
    • Laboratoria
    • Pracownie zintegrowane
    • Wydawnictwa
    • Publikacje naukowe
    • Seminaria
  • Konferencje
  • Granty
    • Fundusze europejskie
    • Fundusze strukturalne
    • Narodowe Centrum Badań i Rozwoju
    • Narodowe Centrum Nauki
    • Granty MNiSW
    • Centra Doskonałości
    • Akcje COST
    • EIT Food
    • Fundusze norweskie i EOG
    • Narodowa Agencja Wymiany Akademickiej
    • Zadania realizowane z budżetu państwa
    • ERASMUS PLUS
  • Biznes
  • Popularyzacja nauki
    • InformPack
    • #AnnualFoodAgenda
    • Europejska Noc Naukowców
    • Spotkaj się z nami
    • Przeczytaj
    • Zobacz
    • Posłuchaj
    • Podziękowania
  • Galeria

C-SNIPER

Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie > EIT Food > C-SNIPER

Instytut rozwija narzędzia do kontroli Campylobacter w produkcji drobiu

C-SNIPER – w walce z Campylobacter

C-SNIPER coraz bliżej celu


 



EIT Food

  • EIT Food
  • Nasze projekty
  • Warsztaty MŚP 2018
  • RIS Venture School 2019
  • Warsztaty MŚP 2019
  • Warsztaty MŚP 2019: Projekt CHAMPP
  • Projekt C-SNIPER
  • Projekt SUDAPS
  • Venture Creation School III 2020
  • Projekt SPIN
  • Projekt #FoodScienceClass

Obserwuj nas

  • Facebook
  • Twitter
  • YouTube

Intranet

ENOVA
NASONOZ
NASOBR
NASPOP
AXIGEN
SPAM
HELP DESK

Instytut

  • Lokalizacja
  • RODO
  • Kontakt
  • Logo – pobierz
Copyright © 2016 - IRZiBŻ PAN
Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zgoda