Naukowcy Instytutu na liście 2% najlepszych naukowców według Stanford/Elsevier 2025
Opracowana wspólnie przez Uniwersytet Stanforda…
Ślubowanie doktorantów Interdyscyplinarnej Szkoły Doktorskiej Nauk Rolniczych
Serdecznie zapraszamy Doktorantów, Promotorów…
Sprawność fizyczna kluczem do długowieczności. Czy można ją zastąpić farmakologią?
Żyjemy w dobie ogólnoświatowej epidemii otyłości…
Płodność i ochrona bioróżnorodności w centrum uwagi naukowców
Zachowanie płodności u ludzi oraz ochrona bioróżnorodności zwierząt – to dwa główne tematy…
Obrona pracy doktorskiej mgr inż. Magdy Słyszewskiej
DYREKTOR i RADA NAUKOWA Instytutu Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie…
Dr hab. inż. Małgorzata Wronkowska otrzymała tytuł profesora
Decyzją Prezydenta RP z dnia 23 lipca 2025 r. dr hab. inż. Małgorzata Wronkowska otrzymała tytuł…
XXXI Jesienne Targi Rolnicze: wyróżnienie Instytutu za działalność popularnonaukową
Zmysły w badaniu żywności i angażowanie uczniów…
Ryby na talerzu – relacja ze spotkania
Które ryby warto jeść, a których lepiej unikać? Jak często powinny gościć w naszej diecie i czy są bezpieczne dla dzieci i kobiet w ciąży?

