DYREKTOR i RADA NAUKOWA Instytutu Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie mają zaszczyt zaprosić na publiczną obronę rozprawy doktorskiej na stopień doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia:

Mgr Moniki Jadackiej

pt. „Wpływ koncentratów serwatki potwarogowej na właściwości technologiczne i funkcjonalne produktów wypiekowych”.

Obrona odbędzie się w dniu 19 listopada 2015 r. o godz. 900 (sala konferencyjna przy ul. Tuwima 10)

Promotor:

  • Prof. dr hab. Maria Soral – Śmietana, Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie;

Promotor pomocniczy:

  • Dr inż. Małgorzata Wronkowska;

Recenzenci:

  • Prof. dr hab. inż. Halina Gambuś, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie;
  • Prof. dr hab. Katarzyna Majewska, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.

Z pracą doktorską i recenzjami można zapoznać się w sali seminaryjnej  IRZiBŻ PAN w Olsztynie, przy ul. Tuwima 10.

Przewodniczący Rady Naukowej
Prof. dr hab. Tomasz Janowski

Data publikacji: 6.11.2015