DYREKTOR i RADA NAUKOWA Instytutu Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie mają zaszczyt zaprosić na publiczną obronę rozprawy doktorskiej na stopień doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia:
Mgr Moniki Jadackiej
pt. „Wpływ koncentratów serwatki potwarogowej na właściwości technologiczne i funkcjonalne produktów wypiekowych”.
Obrona odbędzie się w dniu 19 listopada 2015 r. o godz. 900 (sala konferencyjna przy ul. Tuwima 10)
Promotor:
- Prof. dr hab. Maria Soral – Śmietana, Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie;
Promotor pomocniczy:
- Dr inż. Małgorzata Wronkowska;
Recenzenci:
- Prof. dr hab. inż. Halina Gambuś, Uniwersytet Rolniczy im. H. Kołłątaja w Krakowie;
- Prof. dr hab. Katarzyna Majewska, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski w Olsztynie.
Z pracą doktorską i recenzjami można zapoznać się w sali seminaryjnej IRZiBŻ PAN w Olsztynie, przy ul. Tuwima 10.
Przewodniczący Rady Naukowej
Prof. dr hab. Tomasz Janowski