DYREKTOR i RADA NAUKOWA Instytutu Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie mają zaszczyt zaprosić na publiczną obronę rozprawy doktorskiej na stopień doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia:
Mgr Anny Kaliszewskiej-Suchodoła
pt. „Wpływ bakterii fermentacji mlekowej i bifidobakterii na immunostymulujące właściwości mlecznych produktów fermentowanych”.
Obrona odbędzie się w dniu 28 października 2015 r. o godz. 900 (sala konferencyjna przy ul. Tuwima 10)
Promotor:
- Dr hab. Barbara Wróblewska, prof. nadzw., Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie;
Recenzenci:
- Prof. dr hab. Zdzisława Libudzisz, Politechnika Łódzka;
- Prof. dr hab. Włodzimierz Bednarski, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski.
Z pracą doktorską i recenzjami można zapoznać się w sali seminaryjnej IRZiBŻ PAN w Olsztynie, przy ul. Tuwima 10.
Zastępca Przewodniczącego Rady Naukowej
Prof. dr hab. Ryszard Amarowicz