DYREKTOR i RADA NAUKOWA Instytutu Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie mają zaszczyt zaprosić na publiczną obronę rozprawy doktorskiej na stopień doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia:

Mgr Anny Kaliszewskiej-Suchodoła

pt. „Wpływ bakterii fermentacji mlekowej i bifidobakterii na immunostymulujące właściwości mlecznych produktów fermentowanych”.

Obrona odbędzie się w dniu 28 października 2015 r. o godz. 900 (sala konferencyjna przy ul. Tuwima 10)

Promotor:

  • Dr hab. Barbara Wróblewska, prof. nadzw., Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie;

Recenzenci:

  • Prof. dr hab. Zdzisława Libudzisz, Politechnika Łódzka;
  • Prof. dr hab. Włodzimierz Bednarski, Uniwersytet Warmińsko-Mazurski.

Z pracą doktorską i recenzjami można zapoznać się w sali seminaryjnej  IRZiBŻ PAN w Olsztynie, przy ul. Tuwima 10.

Zastępca Przewodniczącego Rady Naukowej
Prof. dr hab. Ryszard Amarowicz

Data publikacji: 16.10.2015