Bezpieczeństwo żywności
Dr hab. Małgorzata Wronkowska i dr Joanna Fotschki były gośćmi programu „Wstaje nowy dzień”…
Jem, bo ufam
Za nami 1. edycja warsztatów EIT Food „Jem, bo ufam!” Wspólnie z uczniami z olsztyńskich szkół badaliśmy…
O równości szans
Prof. Barbara Gawrońska-Kozak i dr Bartosz Fotschki byli gośćmi programu TVP3 Olsztyn „Wstaje nowy dzień”…
PRELUDIUM w Oddziale Biologii Rozrodu
Konkurs Narodowego Centrum nauki PRELUDIUM, dedykowany badaczom, którzy rozpoczynają karierę…
O równości szans
Prof. Barbara Gawrońska-Kozak była gościem programu TVP 3 Olsztyn „Wstaje Nowy Dzień”…
Dzień Informacyjny EIT FOOD RIS
Współorganizowany przez Instytut Dzień Informacyjny EIT FOOD RIS był znakomitą okazją dla studentów i młodych przedsiębiorców…
Prof. Monika Kaczmarek gościem programu „Wstaje nowy dzień”
Gościem programu „Wstaje nowy dzień” w TVP3 Olsztyn była prof. Monika Kaczmarek, koordynator edukacyjnego…
Instytut laureatem nagrody „Żagle Warmii i Mazur”
Samorząd Województwa Warmińsko-Mazurskiego nagrodził wyróżniające się instytucje i przedsiębiorstwa z regionu…