5. Piknik Polskiej Akademii Nauk „Nauka też Sztuka!” [relacja]
5. edycja Pikniku Polskiej Akademii Nauk „Nauka też Sztuka!” za nami. Impreza prowadzona przez ponad 70 naukowców…
Rodzinny Piknik Polskiej Akademii Nauk „Nauka też Sztuka!”
Już 8 czerwca naukowcy z Polskiej Akademii Nauk ponownie zamienią olsztyńską starówkę w wielkie laboratorium…
23. Piknik Naukowy Polskiego Radia i Centrum Nauki Kopernik
Naukowcy z naszego Instytutu po raz kolejny wzięli udział w Pikniku Naukowym Polskiego Radia i Centrum Nauki Kopernik…
„To już jutro – trendy w żywności i konsumenci nowej generacji”
„Czyste etykiety”, żywność probiotyczna, alternatywne źródła białka, naturalne barwniki i biohacking…
#AnnualFoodAgenda – Trendy kosnumenckie w żywności
Jakie cechy powinien mieć konsument „nowej generacji”? Jakie trendy na rynku rolno-spożywczym będą królowały w najbliższych latach…
Jem, bo ufam – edycja II i III
8. i 16. marca br. naukowcy z Oddziału Nauk o Żywności gościli kolejne grupy uczniów…
V Piknik Przyrodniczy w Mikołajkach
Zespół Zespołu Ochrony Bioróżnorodności Instytutu w składzie: Anna Korzekwa, Martyna Grzyb…
Jem, bo ufam
Za nami 1. edycja warsztatów EIT Food „Jem, bo ufam!” Wspólnie z uczniami z olsztyńskich szkół badaliśmy…