PAN1

Międzynarodowe seminarium naukowe – Prof. Stine Marie Ulven

Prof. Stine Marie Ulven, kierowniczka Katedry Żywienia na Wydziale Medycyny Uniwersytetu w Oslo i koordynatorka…

Czytaj więcej



Upcykling w branży spożywczej, czyli jak wykorzystać potencjał produktów ubocznych

Upcykling to wyższa forma recyklingu. Polega na takim wykorzystaniu produktów ubocznych…

Czytaj więcej

Weekend z konikiem polskim – IX edycja [relacja]

Coroczne święto hodowców koni zyskuje popularność zarówno wśród ekspertów konika polskiego, jak i miłośników przyrody i polskiego…

Czytaj więcej



PAN1

Dzień Opakowań: choć świadomość konsumentów rośnie, edukacja wciąż potrzebna

Choć nasza świadomość na temat odpowiedniego postępowania z opakowaniami na żywność…

Czytaj więcej

PAN1

VI Sympozjum: Perspektywy w ochronie bioróżnorodności

Celem Sympozjum jest wymiana doświadczeń naukowych i praktycznych, a także integracja środowiska badaczy…

Czytaj więcej

Badaczki: Żywność funkcjonalna pomocna w profilaktyce chorób cywilizacyjnych

Produkty wspomagające funkcjonowanie przewodu pokarmowego albo zmniejszające ryzyko nadwagi…

Czytaj więcej



Dr Sylwia Judycka z prestiżową nagrodą Dayong Gao Young Investigator Award

Ustanowiona w 2019 r. nagroda Dayong Gao Young Investigator Award (DGYI) jest wyróżnieniem Międzynarodowego…

Czytaj więcej