DYREKTOR i RADA NAUKOWA Instytutu Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie mają zaszczyt zaprosić na publiczną obronę rozprawy doktorskiej na stopień doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia:

Mgr Anny Szyc

pt. „Opracowanie i charakterystyka fermentowanego produktu mlecznego przeznaczonego dla pacjentów z alergią pokarmową”.

Obrona odbędzie się w dniu 30 listopada 2015 r. o godz. 1200 (sala konferencyjna przy ul. Tuwima 10)

Promotor:

  • Dr hab. Barbara Wróblewska, prof. nadzw., Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie;

Recenzenci:

  • Prof. dr hab. n. med. Bożena Cukrowska, Instytut „Pomnik- Centrum Zdrowia Dziecka” w Warszawie,
  • Dr hab. inż. Joanna Leszczyńska, Politechnika Łódzka.

Z pracą doktorską i recenzjami można zapoznać się w sali seminaryjnej  IRZiBŻ PAN w Olsztynie, przy ul. Tuwima 10.

Zastępca Przewodniczącego Rady Naukowej
Prof. dr hab. Ryszard Amarowicz

Data publikacji: 19.11.2015