DYREKTOR i RADA NAUKOWA Instytutu Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie mają zaszczyt zaprosić na publiczną obronę rozprawy doktorskiej na stopień doktora nauk rolniczych w dyscyplinie technologia żywności i żywienia:

mgr inż. Doroty Szawary – Nowak

pt. „Potencjał antyoksydacyjny i hamowanie glikacji białek in vitro jako wskaźniki funkcjonalnych właściwości pieczywa pszenno-gryczanego”.

Obrona odbędzie się w dniu 12 grudnia 2013 r. o godz. 1230
(sala konferencyjna  przy ul. Tuwima 10)

Promotor:

  • prof. dr hab. Henryk Zieliński

Recenzenci:

  • prof. dr hab. Alicja Ceglińska, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego w Warszawie
  • prof. dr hab. Henryk Kostyra, Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie

Z pracą doktorską i recenzjami można zapoznać się w sali seminaryjnej IRZiBŻ PAN przy ul. Tuwima 10.

Przewodniczący Rady Naukowej
prof. dr hab. Włodzimierz Bednarski, czł. koresp. PAN

Data publikacji: 27.11.2013