EIT Food AgTech Academy – Nowoczesne technologie w akwakulturze
W ostatnim okresie sektor produkcji żywności poddawany jest wzmożonej presji. Z jednej strony…
Licealiści poznali biologię molekularną w praktyce
Po dłuższej przerwie wynikającej z sytuacji epidemicznej i związanych z nią obostrzeń, drzwi…
Olsztyńska Akademia Dzieci
Podczas ostatniej w tym roku konferencji Olsztyńskiej Akademii Dzieci, zorganizowanej…
#AnnualFoodAgenda „Roślinny Poniedziałek” – relacja
„Roślinny poniedziałek”, czyli zróbmy sobie przerwę od jedzenia mięsa chociaż…
Roślinny poniedziałek: vege sushi
Roślinny poniedziałek: vege sushi – to oryginalne warsztaty kulinarne, które odbędą się…
Sekret diety szytej na miarę
Szukamy ambasadorów #AnnualFoodAgenda. Badacze odkryli sekret tworzenia…
EIT Food Science Class: warsztaty zero waste
Za nami dwudniowe warsztaty na temat racjonalnego gospodarowania żywnością…
Instytut na Olsztyn Green Festival!
Po rocznej przerwie spowodowanej sytuacją epidemiczną Instytut ponownie spotkał się z szerokim gronem…