michal_janiak

michal_janiak

Zespół Chemicznych i Fizycznych Właściwości Żywności

Opiekun naukowy: dr hab. Ryszard Amarowicz, prof. nadzw.

Życiorys zawodowy:

  • 2005 – 2008 – studia inżynierskie: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka; Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

  • 2008 – 2010 – studia magisterskie: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka; Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu

  • 02 – 07.2010 – wyjazd w ramach programu L.L.P. Erasmus do Universidad Miguel Hernandez de Elche

  • 2010 – obecnie – studia doktoranckie, Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie

Szkolenia, certyfikaty, organizacje studenckie:

  • 3.12.2010 – szkolenie „Komercjalizacja Nauk Innowacyjnych”, Olsztyn

  • 5 – 15.05.2010 – Opportunities for Traditional Food at the International Markets, kurs odbywający się w Universidad Miguel Hernandez de Elche

  • 30.01.2007 – certyfikat Test of English for International Communication

  • 2008 – 2010 – działalność w Studenckim Kole Naukowym “Sensoryk”

Osiągnięcia:

  • 2009 – zdobycie Certificate of Achievement od University of Nottingham – Malaysia Campus

  • 2009 – nagrodzony III miejscem plakat Sandra Głowala, Zuzanna Baucza, Marta Sadowska, Michał Janiak: Analiza wysuszonej papai malezyjskiej w kontekście akceptacji konsumenckiej podczas konferencji „Dni Młodych Towaroznawców” w Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu

Zainteresowania:

  • Od 1999 członek Związku Harcerstwa Polskiego, obecnie działa jako instruktor

  • Fotografia, turystyka, turystyka autostopowa i trekking, grafika cyfrowa

Data publikacji: 2.02.2011