Zespół Chemicznych i Fizycznych Właściwości Żywności
Opiekun naukowy: dr hab. Ryszard Amarowicz, prof. nadzw.
Życiorys zawodowy:
-
2005 – 2008 – studia inżynierskie: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka; Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
-
2008 – 2010 – studia magisterskie: Technologia Żywności i Żywienie Człowieka; Wydział Nauk o Żywności, Uniwersytet Przyrodniczy we Wrocławiu
-
02 – 07.2010 – wyjazd w ramach programu L.L.P. Erasmus do Universidad Miguel Hernandez de Elche
-
2010 – obecnie – studia doktoranckie, Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności PAN w Olsztynie
Szkolenia, certyfikaty, organizacje studenckie:
-
3.12.2010 – szkolenie „Komercjalizacja Nauk Innowacyjnych”, Olsztyn
-
5 – 15.05.2010 – Opportunities for Traditional Food at the International Markets, kurs odbywający się w Universidad Miguel Hernandez de Elche
-
30.01.2007 – certyfikat Test of English for International Communication
- 2008 – 2010 – działalność w Studenckim Kole Naukowym “Sensoryk”
Osiągnięcia:
-
2009 – zdobycie Certificate of Achievement od University of Nottingham – Malaysia Campus
-
2009 – nagrodzony III miejscem plakat Sandra Głowala, Zuzanna Baucza, Marta Sadowska, Michał Janiak: Analiza wysuszonej papai malezyjskiej w kontekście akceptacji konsumenckiej podczas konferencji „Dni Młodych Towaroznawców” w Uniwersytecie Ekonomicznym w Poznaniu
Zainteresowania:
-
Od 1999 członek Związku Harcerstwa Polskiego, obecnie działa jako instruktor
-
Fotografia, turystyka, turystyka autostopowa i trekking, grafika cyfrowa