Leksykon

Wszystkim zainteresowanym polecamy dwa opracowania książkowe, które są efektem współpracy pracowników Zespołu Immunologii i Mikrobiologii Żywności Oddziału Nauk o Żywności naszego Instytutu i Katedry Biochemii Wydziału Biologii i Biotechnologii oraz Katedry Biochemii Wydziału Nauki o Żywności Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie.

(1). Kostyra H., Kostyra E., Złotkowska D. Nauka o Żywności. Leksykon wybranych terminów. Wydawnictwo Naukowe PTTŻ, Kraków 2015.
Leksykon

(2). Dziuba J., Kostyra H., Dziuba M. Biochemia żywności (metody, zadania i testy). Wydawnictwo Uniwersytetu Warmińsko-Mazurskiego w Olsztynie, Olsztyn 2012.
Biochemia zywnosci

opr. Iwona Kieda

Data publikacji: 20.02.2015