Szanowni Państwo,

Uprzejmie informujemy, że XVII KONFERENCJA NAUKOWA MŁODYCH BADACZY „Bezpieczeństwo i jakość żywności”, która zaplanowana była na dzień 23 marca 2020 roku, odbędzie się 12 stycznia 2021 roku, o godzinie 12:00.

W trosce o bezpieczeństwo uczestników konferencji oraz jej prelegentów, konferencja odbędzie się w trybie zdalnym, za pośrednictwem platformy MS Teams.

Bardzo Państwu dziękujemy za wyrozumiałość i dotychczasowe zaangażowanie.

Z wyrazami szacunku

Komitet Naukowy

prof. dr hab. Małgorzata Darewicz,
prof. dr hab. Lidia Wądołowska
prof. dr hab. inż. Anna Iwaniak
prof. dr hab. Barbara Wróblewska
dr hab. inż. Małgorzata Wronkowska
dr Lidia Markiewicz

Komitet Organizacyjny

dr Anna Ogrodowczyk
dr Joanna Fotschki
dr inż. Monika Hrynkiewicz
dr inż. Damir Mogut

 

Data publikacji: 11.01.2021