Skip to main content

Kontakt


Instytut Rozrodu Zwierząt i Badań Żywności Polskiej Akademii Nauk w Olsztynie

ul. Tuwima 10, 10-748 Olsztyn
tel. +48 89 523 46 86
fax +48 89 524 01 24
e-mail: instytut@pan.olsztyn.pl

NIP 739-05-04-515
REGON 001289340
Rejestr Instytutów Naukowych (RIN) RIN-V-36/98

Oddział Nauk o Żywności

ul. Tuwima 10, 10-748 Olsztyn
tel. +48 89 523 46 96
fax: +48 89 524 01 24

Oddział Biologii Rozrodu

ul. Bydgoska 7, 10-243 Olsztyn
tel.+48 89 535 74 22
fax +48 89 535 74 21

EU Participant Identification Code (PIC) – 997430631

ePUAP: IRZiBZ_olsztyn/skrytka

 

Bacławska Agnieszka
mgr
Technolog
+48 89 539 31 29
Zakład Immunologii i Patologii Rozrodu
Bartkowska Dominika
mgr
Doktorant
+48 89 539 31 25
Zakład Lokalnych Regulacji Fizjologicznych
Baryła Monika
mgr
Asystent w projekcie
+48 89 539 31 13
Zakład Mechanizmów Działania Hormonów
Bastek-Oczkowska Sylwia
-
Referent ds. zamówień publicznych
+48 89 539 31 68
Dział Zamówień Publicznych
Bednarska Anna
mgr inż.
Menadżer ds. współpracy z przemysłem
+48 691 963 005
Biuro Wspierania Badań
Bielawski Tomasz
dr
Specjalista
+48 85 746 88 18
Zakład Biologii i Patologii Rozrodu Człowieka
Blitek Agnieszka
dr hab.
Profesor nadzwyczajny,
Kierownik
+48 89 539 31 60
Zakład Mechanizmów Działania Hormonów
Blitek Michał
mgr inż.
St. Specjalista
+48 89 539 31 59
Zakład Biologii Gamet i Zarodka
Bogacki Marek
dr
Kierownik
+48 89 539 31 31
Laboratorium Analizy i Obrazowania Komórek i Tkanek
Boruszewska Dorota
dr n. med.
Asystent
+48 89 539 31 14
Zakład Biologii Gamet i Zarodka
Boroń Marlena
-
Główny specjalista
+48 87 423 15 19
Stacja Badawcza w Popielnie
Brodowska Ewa
-
Sam. Referent
+48 89 523 46 40
Dział Finansowo-Księgowy
Brzuzan Łucja
mgr inż.
St. Specjalista
+48 89 523 46 00
Zakład Biologicznych Funkcji Żywności
Bukowska Joanna
dr
Adiunkt
+48 89 523 46 37
Zakład Biologicznych Funkcji Żywności
Bączek Natalia
mgr inż.
Technolog
+48 89 523 46 41
Zakład Chemii i Biodynamiki Żywności
Błaszczak Wioletta
dr hab.
Profesor nadzwyczajny
+48 89 523 46 72
Zakład Chemicznych i Fizycznych Właściwości Żywności