„To już jutro – trendy w żywności i konsumenci nowej generacji”

„Czyste etykiety”, żywność probiotyczna, alternatywne źródła białka, naturalne barwniki i biohacking…

Czytaj więcej



IV Sympozjum: Perspektywy w ochronie bioróżnorodności

To będzie już czwarta edycja Sympozjum: Perspektywy w ochronie bioróżnorodności…

Czytaj więcej

PAN1

23. Piknik Naukowy Polskiego Radia i Centrum Nauki Kopernik

Naukowcy z naszego Instytutu po raz kolejny wzięli udział w Pikniku Naukowym Polskiego Radia i Centrum Nauki Kopernik…

Czytaj więcej



PAN1

Wsparcie MNiSW dla Polish Journal of Food and Nutrition Sciences

Redakcja kwartalnika naukowego Polish Journal of Food and Nutrition Sciences otrzymała wsparcie finansowe…

Czytaj więcej

Natalia Drabińska laureatką stypendium Fundacji na rzecz Nauki Polskiej

Fundacja na rzecz Nauki Polskiej po raz 27. przyznała stypendia START dla najzdolniejszych młodych naukowców…

Czytaj więcej



Stypendysta im. Aleksandra von Humboldta w Instytucie

Fundacja na rzecz Nauki Polskiej wyłoniła laureatów najnowszej edycji Polskiego Honorowego Stypendium im. Aleksandra…

Czytaj więcej

Wyróżnienie dla Profesora Amarowicza

Wydawnictwo BMC/Spinger Nature uruchomiło swoje pierwsze czasopismo dotyczące produkcji i przetwórstwa żywności…

Czytaj więcej



Nowe nominacje profesorskie

Prof. Izabela Wocławek-Potocka i Prof. Janina Skipor-Lahuta otrzymały z rąk Prezydenta Rzeczpospolitej Polskiej

Czytaj więcej